Boeddha blog (25) Onze blauwe hemel

Boeddha blog Onze blauwe hemel

boeddha blog onze mooie blauwe hemelDe Hemel die we kunnen zien is blauw, en is het ons dak wat over onze wondermooie planeet zit.

Het blauwe dak is een beschermings-energie van de hoogste kwaliteit, deze is gecreëerd door de goden om ons te beschermen tegen de radio actieve gamma stralen die ons en onze planeet zouden doen verbranden.

Een aardig staaltje van liefde denk ik steeds als ik omhoog kijk naar onze strakke blauwe lucht,hoe hebben de goden het klaar gekregen om zo’n mooi blauw dak te maken,alleen het idee al, je moet er maar op komen

Dit laatste stoelt op de scheppings-krachten van de goden die dit wondermooie dak voor ons gemaakt hebben en wel met een portie liefde die we zwaar onder schatten.

Ik schaam me echter kapot als ik me bedenk dat we het klaar gekregen hebben om er zeer grote gaten in te maken en dat we bij god niet weten hoe we ze dicht kunnen krijgen.

Al jaren debatteren we over het stoppen met energieën die deze gaten gemaakt hebben, maar als je de mens ziet jakkeren naar gewin, maakt het hem eigenlijk niet zoveel uit, want er zijn belangrijkere dingen die men moet onderhouden.

Misschien denkt men wel die gaten zijn er om te luchten dan kan de stank die we geproduceerd hebben er eens goed uit.

Als ik zo zie wat er aan raketten word afgeschoten richting ruimte, om de doelen die we ons gesteld hebben te kunnen bezitten, hoor ik hoe de raketten zich wringen door ons blauwe dak en hoor ik hoe dit speelgoed de blauwe energie kapot trekt, vandaar dat er grote gaten wereld wijd in ons blauwe dak zitten en waar de straling van het universum gezellig door heen komt.

De slijpende kracht van deze voertuigen scheurt de energie van onze hemel kapot en waar een scheur ontstaat, kan het door steeds weer hetzelfde te herhalen het gat steeds groter worden.

Maar er zit meer onder dat blauwe dak wat niet meer klopt, er zit een laag onder die is gevuld met een knetterende elektrische energie die we nog niet bewust zijn.

Deze laag is gevuld met elektriciteit en deze ladingen zullen zich in de komende jaren gaan uitdrukken in felle bliksem stralen die we nog nooit op onze planeet hebben waargenomen.

Deze elektriciteit zal zich ontladen zoals wij ze opgeladen hebben met onze mobieltjes, iPads en alles wat aan radio, tv, internet, en al het speelgoed wat we hebben willen en waarvan we denken dat we er niet meer zonder kunnen.

In de hele wereld nemen de winden toe, in de lucht is een constante verplaatsing werkzaam, en zeggen we dat dit komt door de op warming van de aarde.

Ik kreeg een waaier cadeau en ik voelde hoe ik met dit kleine praktische ding wind kon maken.

Mijn zoon liet me ook zijn nieuwste speeltje zien, en konden we op zijn mobiel zien hoeveel vliegtuigen er om drie uur s’middags in de lucht waren, leuk om te zien, maar 545 vliegtuigen die van hot naar haar vlogen kon ik nauwelijks bevatten, en dan spreek ik alleen over de binnen vluchten in Europa, alles met zijn eigen bestemming.

De wetenschap denkt er verder ook niet over na maar al deze vliegtuigen verplaatsten lucht, ze duwen de lucht lagen opzij net als mijn kleine waaier.

Omdat de lucht ook niet meer weet waar het naar toe wil, formeert het zich met de draaiing van de aarde en daar worden het dan leuke orkanen en tornado’s, die zich vervolgens uitkuren op de eilanden en kusten die toevallig op hun route liggen.

De bossen zijn dan ook nog systematisch gekapt, dus daar kan de wind zich ook al niet op afremmen, waardoor de lucht die we zelf verplaats hebben zich genadeloos uitkuurt op de aarde.

Dit is mijn verhaal van zien hoe oorzaken en gevolg bijdragen aan onze problemen die wij catastrofes noemen.

De mens heeft te veel willen hebben en heeft niet nagedacht over de gevolgen, het stond ook nergens in een boekje, en als het er al ergens instond hebben we het niet begrepen.

Hoezo, lever jij je mobiel in voor dit verhaal, hou je op met vliegen naar je zuur verdiende vakantie, wil je nog leven zonder schotel antenne die door satellieten gevoed word.

Och, als het nog maar even buiten onze ver van mijn bed show blijft.

We organiseren liefdevol hulp, en verzamelen goederen en geld om de mens te helpen in de getroffen gebieden.

We hebben giro nummers en dan voelen we ons weer beter, we hebben er dan toch aan bij gedragen, maar het echte probleem kunnen we niet oplossen, want we kunnen niet meer zonder onze materiële gewoontes.

We wachten af, misschien gaat het vanzelf voorgoed voorbij, of we waaien weg, of branden we met zijn allen af van onze wondermooie planeet.